Veel gestelde vragen!

Waar kan ik een storing/klacht melden?

Vragen, meldingen en klachten over o.a. huisvuil, GFT, milieustraat, riolering, groenbeheer, wegbeheer etc., kan gemeld worden bij de gemeente.Servicelijn Openbare Ruimte: (0411) 65 59 10 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BESTAAT ER EEN WIJKTEAM?

In Boxtel is een sociaal wijkteam (SWT). Voorlopig werkt het team alleen in de wijk Boxtel-Oost. Het SWT biedt ondersteuning op hetgebied van wonen, zorg, financiën en werk. Het team levert samen met u ideeën een bijdrage aan de wijk. Het SWT is er voor u en werkt samen met organisaties, instellingen en vrijwilligers in Boxtel.

Lees verder over het wijkteam

GEMEENSCHAPSHUIS DE ROTS!

Gemeenschapshuis de Rots organiseert 30 november officieel opgericht. Ouderen in Regie richt zich op wonen, welzijn en zorg. De stichting onderzoekt of het mogelijk is een zorgcooperatie op te zetten om daarmee gezamenlijk

WAAR KAN IK INFORMATIE KRIJGEN OVER WONEN EN WELZIJN?

U kunt terecht bij "WEGWIJS" zij beantwoorden vragen over wonen, welzijn, zorg en inkomen. Wegwijs denkt met u mee, adviseert en regelt. Zij maken u wegwijs in de vele voorzieningen, regelingen en vergoedingen waar u mogelijk recht op heeft.